Menu
SNACKS
Gillardeau østers natural
1 stk 50
Gillardeau østers
Agurkejuice, rossini oscietra caviar
1 stk 65
Krustade
Kimchi, tun, purløgsblomst
1 stk 45
Lun kalveterrine
Selleri, cornichons
95
Sortfodskinke
Saltede mandler
135
FORRETTER
Gratineret kammusling
Sauce mousseline
95
Saltet hamachi
Jalapeno, grøn gazpacho
135
Carpaccio af Wagyu A5
Trøffelost
145
Håndskåret galicisk tatar
Tomat, cashewnødder, wasabi, æggeblomme
150
Hvide asparges
Hollandaise, rømø rejer
165
STEAK FRITES
Ribeye, sauce bearnaise
235g 295
400g 445
TILBEHØR
Stegt foie gras
95
Pommes frites
65
Tomatsalat
Basilikum, parmesan
55
Gratineret spinat
55
Smørdampet sommergrønt
85
HOVEDRETTER
Peberbøf af oksemørbrad
Stegt kartoffel, blåskimmelcreme, pebersauce
395
Kyllinge frikassé á la Retour
Halv 295
Hel 575
Oksetatar
Sennepmayo, grøn salat, pommes frites
245
Lynstegt tun, grønne asparges, ramsløg, sesam,
Sauce med ingefær og brunet smør
285
OST/SØDT
3 salgs oste
24 mdr Comté, Valencay, Fourme d’ambert. Figenkompot, grillet brød
135
Citrontærte
Brændt maranges, creme fraiche is infuseret med citrontimian
120
Profiteroles
Vaniljeis, chokoladesauce
121
Passionsbombe
Hvid chokolade, saltkaramel, vaniljeis
145
Petit four
65
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.