Menu
SNACKS
Croquette
Svineskank, foie gras
1 stk 50
Gillardeau østers
Agurkejuice, rossini oscietra caviar
1 stk 65
Krustade
Kimchi, tun, purløgsblomst
1 stk 50
Sortfodskinke
Saltede mandler
145
FORRETTER
Stegt kammusling
knoldselleri, muslingesauce
105
Koldrøget laks
Purløgsmayo, forårsløg, ørredrogn
125
Wagyu carpaccio
urter, trøffelost
160
Håndskåret galicisk tatar
Svampe, sort hvidløg, confiteret æggeblomme
170
Svampeangelotti
consommé, dashi, sommertrøffel
185
STEAK FRITES
Ribeye, sauce bearnaise
250g 295
400g 475
TILBEHØR
Stegt foie gras
95
Pommes frites
65
Tomatsalat
Basilikum, parmesan
55
Pommes Duchesse
65
Gratineret spinat
65
Stegt blomkål
Harissa, cashewnødder
65
HOVEDRETTER
Peberbøf af Txogitxu oksemørbrad
Pommes Duchesse, pebersauce
395
Kyllinge frikassé á la Retour
Haricot verts, perleløg, gulerod, perleløg, porrer, morkel
Halv 295
Hel 575
Oksetatar
Sennepmayo, grøn salat, pommes frites
235
Lynstegt tun, spidskål, karotter
Wasabi, sesam & Sauce med ingefær og brunet smør
295
Bouillabaisse
Rødfisk, sandart, soufflé, blåmusling, rejer, hummersuppe, rouille, crouton
395
OST/SØDT
3 slags oste
24 mdr. Comté, Fleur de Maquis, Fourme d’ambert, kompot & grillet brød
135
Crème brûlée
Krystalliseret hvid chokolade, mandarinis
135
Profiteroles
Vaniljeis, chokoladesauce
125
Sensommerbær
Saltkaramelis, honningtuille
125
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.