Menu
SNACKS
Croquette
Confiteret andelår, sort trompethat, hoisin
1 stk 45
Gillardeau østers
à la Bloody Mary
1 stk 45
Krustade
Kimchi, tun, sesam
1 stk 50
PaniPuri
Kalix lôjrom, rygeost
1 stk 45
Pommes Anna
Tatar, piquillo, Rossini black label caviar
1 stk 75
FORRETTER
Fransk løgsuppe
Gruyère, crouton, Cognac
75
Gratineret kammusling
Mousseline, spinat
95
Sortfodskinke
Saltede mandler
145
Kaninterrine
Foie gras, syltede kantareller, savoykål
155
Håndpillede fjordrejer
Grillet brioche, citronmayo
195
STEAK
Ribeye, sauce bearnaise
250g 295
400g 475
TILBEHØR
Stegt foie gras
95
Pommes frites
60
Tomatsalat
Burrata, basilikumsskud
60
Pommes Duchesse
60
Gratineret spinat
60
Grøn salat
Sennepsvinaigrette
60
HOVEDRETTER
Peberbøf af Txogitxu oksemørbrad
Pommes Duchesse, pebersauce
395
Kyllinge frikassé á la Retour
Grønne asparges, kartofler, karotter, nye løg, hvid forårstrøffel
295
Oksetatar
Sennepmayo, grøn salat, pommes frites
235
Lynstegt tun, spidskål, karotter
Wasabi, sesam & Sauce med ingefær og brunet smør
295
Svamperaviolo
Confiteret æggeblomme, parmesan, svampesauce, hvid forårstrøffel
225
Confit de canard
Pommes puré, grøn salat, rødvinssauce
195
OST/SØDT
3 slags oste
24 mdr. Comté, Brie de Meaux, Fourme d’ambert, syltede blommer & grillet brød
120
Crème brûlée
Krystalliseret hvid chokolade, mandarinis
115
Profiteroles
Vaniljeis, chokoladesauce
120
Petit Choux au craquelin
Chokolade, pistaciecreme
40
Vaniljeis & Caviar
Vaniljeis, Rossini black label caviar, olivenolie
95
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.