Menu
SNACKS
Gillardeau østers
Grapegranité, tabasco
1 stk 45
Croquette af yakitori BBQ short ribs
røget paprika
1 stk 50
Krustade
Japansk hamachi, kimchimayo, soya, sesam
1 stk 55
Tuntatar
Grillet ost, surdejsbrød, jalapeno
1 stk 85
Pommes Anna
Tatar, piquillo, Rossini Oscietra caviar
1 Stk 95
Sortfodsskinke
Saltede mandler
95
FORRETTER
Ravioli
Spinat, ricotta, ærter, salvie, brunet smør
95
Koldrøget Færøsk laks
Purløg, forårsløg, pinjekerner
135
Okse tataki
Hvid soya, ingefær. grøn yuzu-kosho
155
Misomarineret kuller
Knoldselleri, sauce nage
165
STEAK
Ribeye, sauce bearnaise
250g 295
400g 475
TILBEHØR
Stegt foie gras
85
Pommes frites
65
Tomatsalat
Burrata, basilikumsskud
60
Gratineret spinat
65
Grøn salat
Sennepsvinaigrette
50
HOVEDRETTER
Peberbøf af Dansk Himmerland oksemørbrad
Haricot verts, pebersauce
395
Kyllinge frikassé á la Retour
Smørbønner, kartofler, karotter, ærter, nye løg
295
Oksetatar
Sennepmayo, grøn salat, revet foie gras, pommes frites, sauce Bearnaise
255
Grillet hummer
Hummerravioli, ærter, tomat, hummerbisque
295
OST/SØDT
3 slags oste
24 mdr. Comté, fleur de maquis, Fourme d’ambert
Bagte abrikoser & grillet brød
125
Peach melba
Hvid fersken, hindbær, vaniljecreme, crumble
95
Crème brûlée
Krystalliseret hvid chokolade, jordbærsorbet
120
Profiteroles
Vaniljeis, chokoladesauce
125
Vaniljeis & Caviar
Vaniljeis, Rossini black label caviar, olivenolie
95
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.