Menu
FORRETTER
Croquette af kalvehale og røget marv, persillemayo
1 stk 40
Gillardeau østers
agurkjuice, caviar
1 stk 75
Gratineret kammuslin, sauce mousseline
95
koldrøget laks
Ramsløg, ørredrogn, pinjekerner
115
Burrata
Stenbiderrogn, piment d’espelette
125
Svamperaviolo
Confiteret æggeblomme, parmesan, svampesauce
125
Håndskåret galicisk tatar
Rødbede, rygeost, karse
125
sortfodsskinke, saltede mandler
135
stegt jumfruhummer
Rosenkål, havtorn, hvidløg, chili
145
Carpaccio af Wagyu A5
intertrøffel, rød shiso
165
HOVEDRETTER
235g Ribeye, sauce bearnaise
275
400g Ribeye, sauce bearnaise
425
225g Mørbrad, sauce bearnaise
340
250g Peberbøf
Bønner, pommes puré, pebersauce
345
Oksetatar
Sennepmayo, grøn salat
185
Lynstegt tun
Romanescu, ingefær & brunet smør
285
Grillet dorade
Edamame “a la francaise”, chmichurri
235
TILBEHØR
Pommes frites
65
Grøn salat
55
Tomatsalat
Basilikum, parmesan
55
Gratineret spinat
55
Makaroni gratin
55
Edamame “a la francaise”
65
DESSERTER
Profiteroles
Vaniljeis & chokoladesauce
121
Chokolade Créme Brûlée
Krystalliseret hvid chokolade & crème fraiche is
120
3 salgs oste
24 mdr. comté, saint maure & Fourme d’ambert. Figenkompot & grillet brød
135
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.