Menu
MENUER
Bistromenu
Fransk løgsuppe, Gruyère, crouton, Cognac
***
Confit de canard, pommes puré
Butternut squashcreme, grønkål, hokkaido, rødvinssauce
***
Karameltærte, creme fraicheis
295
Retourmenu
Stegt kammusling, blomkål, skorzonerod, muslingesauce
***
250g Striploin
Håndskårne pommes frites, sauce Bearnaise
***
Crème brûlée
Bagt hvid chokolade, kalamansi-is
495
SNACKS
Gillardeau østers à la Bloody Mary
1 stk 40
Kalvehalecroquette
Persillemayo
1 stk 45
Tuntatar
Krustade, kimchimayo, soya, sesam
1 stk 50
Hummerklo
Mini tartelet, syltet asparges, sichuanpeber
1 stk 75
Jomfruhummer
friteret brioche, syltet tomat, hummeremulsion, piment d’espelette
1 stk 85
Tatar
Pommes Anna, piquillo, Rossini Oscietra caviar
1 stk 90
Sortfodsskinke
Saltede mandler
105
FORRETTER
Fransk løgsuppe
Gruyère, crouton, Cognac
95
Stegt kammusling
Blomkål, skorzonerod, muslingesauce
115
Oksetataki
Hvid soya, kakaojuice, ingefær, yuzu-kosho
165
Svamperaviolo
Confiteret æggeblomme, svampesauce
185
STEAK
Striploin, sauce Bearnaise
250g 275
Ribeye, sauce bearnaise
250g 325
400g 495
TILBEHØR
Stegt foie gras
85
Håndskårne pommes frites
65
Tomatsalat
Burrata, basilikumsskud
65
Gratineret spinat
65
Grønkålssalat
sennepsvinaigrette, butternut squashcreme, hokkaidogræskar
65
HOVEDRETTER
Peberbøf af Dansk Himmerland oksemørbrad
Haricot verts, pebersauce
395
Kyllinge frikassé á la Retour
Ventreche bacon, rosenkål, botana løg, mini porrer
295
Confit de canard
Pommes puré, grønkålssalat, sennepsvinaigrette, butternut squashcreme, hokkaidogræskar, rødvinssauce
195
Oksetatar
Sennepmayo, grøn salat, revet foie gras, pommes frites, sauce Bearnaise
265
Stegt torsk, sauteret kål, hummerbisque
Syltede kantarel, saltede ramsløgskapers, ribs
245
OST & SØDT
“Camembert frit”
filodej, nashipære, timian, efterårstrøffel
145
Karameltærte
Crème fraicheis
95
Crème brûlée
Bagt hvid chokolade, kalamansi-is
125
Profiteroles
Vaniljeis, chokoladesauce
125
Vaniljeis & Caviar
Vaniljeis, Rossini black label caviar, olivenolie
115
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.