Menu
SNACKS
Gillardeau østers
à la Bloody Mary
1 stk 45
Croquette
Yakitori BBQ short ribs, ramsløgsmayo
1 stk 50
Krustade
Kimchi, tun, sesam
1 stk 55
PaniPuri
Kalix lôjrom, rygeost
1 stk 55
Pommes Anna
Tatar, piquillo, Rossini black label caviar
1 stk 80
FORRETTER
Fransk løgsuppe
Gruyère, crouton, Cognac
75
Stegt kammusling
Blomkål, muslingesauce
95
Sortfodskinke
Saltede mandler
145
Håndpillede fjordrejer
Grillet brioche, citronmayo
225
STEAK
Ribeye, sauce bearnaise
250g 295
400g 475
TILBEHØR
Stegt foie gras
85
Pommes frites
60
Tomatsalat
Burrata, basilikumsskud
55
Smørdampet forårsgrønt
75
Gratineret spinat
60
Grøn salat
Sennepsvinaigrette
45
HOVEDRETTER
Peberbøf af Txogitxu oksemørbrad
Smørdampet forårsgrønt, pebersauce
395
Kyllinge frikassé á la Retour
Asparges, kartofler, karotter, nye løg, sommertrøffel
295
Oksetatar
Sennepmayo, grøn salat, revet foie gras, pommes frites, sauce Bearnaise
255
Lynstegt tun, spidskål, karotter
Wasabi, sesam & Sauce med ingefær og brunet smør
295
Svamperaviolo
Confiteret æggeblomme, parmesan, svampesauce, sommertrøffel
235
Confit de canard
Pommes puré, grøn salat, rødvinssauce
195
OST/SØDT
3 slags oste
24 mdr. Comté, Brie de Meaux, Fourme d’ambert, syltede blommer & grillet brød
120
Crème brûlée
Krystalliseret hvid chokolade, mandarinis
115
Profiteroles
Vaniljeis, chokoladesauce
120
Petit Choux au craquelin
Chokolade, pistaciecreme
40
Vaniljeis & Caviar
Vaniljeis, Rossini black label caviar, olivenolie
95
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.