Restaurant Retour – Restaurant på Vesterbro i København

Restaurant Retour – Restaurant på Vesterbro i København 

På en sidegade til Gammel Kongevej ligger Restaurant Retour – tæt på Københavns Hovedbanegård, søerne og Tycho Brahe Planetarium. Når du besøger os på Vesterbro, er du garanteret alt fra østers & hummer til store steaks. Fællesnævneren for vores retter er, at de bygger på en høj, gedigen kvalitet, som tillader dig at nyde moderne og klassiske bistro-retter med højere niveau af omtanke for råvarerne. Selvom vi hos Restaurant Retour ofte er kendt for vores fantastiske steaks, byder vi på ligeledes på mange andre smagfulde og velkomponerede forretter og hovedretter der er værd at komme forbi for.

Stemningsfuld restaurant på Vesterbro
Det er ikke alene den gode, gastronomiske oplevelse, der er højsædet hos Restaurant Retour. Vi har et ligeså stort fokus på omgivelserne, hvorfor vi har skabt lokaler, der emmer af en hyggelig og behagelig atmosfære – perfekt til at nyde en dejlig middag i et godt selskab. Vi har dæmpet belysningen og indrettet restauranten med varme og mørke møbler, der har udgangspunkt i en klassisk og international stil – alt sammen for at skabe de bedste forudsætninger for en perfekt aften.

Mad og vin i topklasse
menukortet finder du et bredt udvalg af både forretter, hovedretter, sides, oste og desserter, som vores passionerede køkkenpersonale har udviklet til at tilfredsstille dine smagsløg. Er du til steak frites, hummer bearnaise eller rørt tatar? Det er bare et udpluk af de hovedretter, du kan vælge imellem. Har du en sød tand, kan du med fordel lade dig drage af vores delikate crème brûlée og passionsfrugtis eller profiteroles, vaniljeis og chokoladesauce.

Vi har sammensat et vinkort bestående af en lang række nøje udvalgte og velsmagende vine, som matcher vores retter. Her finder du både bobler, rødvin og hvidvin i forskellige afskygninger. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, guider vi dig med glæde i den rigtige retning og du kan altid finde klassiske og velkendte vintyper på vores vinkort, fra både Frankrig og Italien blandt andre. På vores Vesterbro-restaurant kan man desuden få en lækker cocktail fra vores bar, der har professionel bartender, der kan mikse meget frem fra vores cocktailkort eller ud fra dine præferencer. 

Vi fejrer små og store begivenheder

Vi har plads til alle anledninger og både mindre og større selskaber. Forkæl dig selv og din kæreste med en delikat middag en hverdagsaften, eller byd weekenden velkommen og tag dine venner eller familiemedlemmer under armen til en hyggelig og moderne bistro-oplevelse. Er du på udkig efter en restaurant på Vesterbro, hvor du kan afholde et arrangement eller selskab, kan du med fordel gøre det hos Retour. Du kan sammensætte en menu efter dit ønske eller lade vores kokkepersonale vælge for dig. For selskaber over 10 personer tilbyder vi at tage plads hos Retour Downstairs, hvor pladsen er større. Ønsker du, at dit selskab skal have lokalet helt for jer selv, har du mulighed for vælge private dining.

Besøg os på Vesterbro hver dag og Retour Downstairs hver fredag og lørdag fra kl. 17.00. Hold øje med vores profiler på Facebook og Instagram, hvor vi poster nyheder og billeder, og tag her forskud på din gastronomiske oplevelse hos Retour.

Vi glæder os til at se dig i på Trommesalen 5 på Vesterbro.