Cocktails

VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.

Cocktails i moderne rammer

Vi, på Retour Vesterbro, byder velkommen indenfor i vores moderne bistro, hvor en god og spændende cocktail altid kan være til stor glæde. Kortet byder på spændende nye – og klassiske cocktails. Det store udvalg på Retour København er eksklusivt for netop denne af vores Retour restauranter.

Der eksperimenteres med blandinger af den italienske darling, Limoncello, og de klassiske smage fra grape soda, ingefær sirup, rosmarin og lime. Du kan her blive beriget og smage vores helt egen Spritz.

I weekenderne bliver der skruet ekstra meget op for hyggen, og du er lovet en eksklusiv aften i hjertet af det hippe Vesterbro, hvor cocktails og god stemning går hånd i hånd. De inspirerede cocktails er det helt perfekte match til den veltilberedte og moderne bistro mad, Retour Vesterbro byder på.

Om du er på mindre intim middag eller med dit store selskab i Retour Downstairs, så kan du fylde dig med stemning, atmosfære og gode cocktails efter din smag. Find din nye favorit herunder på cocktailkortet og følg ellers med på vores Instagram.