Menu
FORRETTER
Sortfodskinke, mandler
125
Galicisk lufttørret okse
145
Burrata, tomatconsommé, ramsløg
105
Croquetter af brisler
3 stk. 90
Østers naturel, vinaigrette, citron
3 stk. 105
Oksetatar, løgcreme, jordskokke chips
115
Hvide asparges, fjordrejer, sauce hollandaise
205
Grillet jomfruhummer, soya, mango
145
Torsk en crouton, grønne asparges, sauce blanquette
145
HOVEDRETTER
Ribeye 300g, sauce bearnaise
335
Ribeye 500g, sauce bearnaise
495
Mørbrad 225g, sauce bearnaise
315
Striploin 300g, sauce bearnaise
225
Confitteret svinebryst, nye løg, æbler
195
Rørt oksetatar, grøn salat, sauce bearnaise
165
Tun steak, ærter, soya/brunet smør sauce
250
TILBEHØR
Pommes frites
45
Grøn salat
45
Tomat, basilikum, parmesan
45
Gratineret spinat
45
Makaroni gratin
45
Ratatouilles
45
Asparges, parmasan, kyllingeskind
55
DESSERT
Profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce
95
Chokoladetærte, saltet karamel, hasselnødsorbet
95
Créme brûlee, havtorn- passionsfrugtis
90
Jordbær, hyldeblomst- kærnemælksis
95
Flødeboller
2 stk. 55
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.