Bistro i København | Retour på Vesterbro og i Ny Østergade

Retour – Bistro i København

Restaurant Retour har to populære restauranter i København, hvor fællesnævneren er god stemning og enkle, velkendte retter af høj kvalitet, som hører en moderne bistro til.

Vi har en restaurant på Vesterbro og én i indre København på Ny Østergade, hvor princippet er det samme; gode, klassiske bistro-retter lavet på råvarer af høj kvalitet og et vinkort med klassiske vine og velkendte druer, som altid er værdsat af vores gæster. Vores restaurant er derudover også prissat som en moderne bistro og vi er dermed også iblandt den lille samling af moderne restauranter i København, med fokus på god kvalitet uden, at det vælter ethvert budget.

Moderne bistro

Vores to restauranter minder meget om hinanden, men differentierer i størrelsen og antallet af siddepladser og menu- og vinkort er dermed også en anelse anderledes fra hinanden på Vesterbro og i indre København. Dog afspejler begge restauranter vores take på en moderne bistro med retter, der ikke kun er traditionelt franske, men også stammer fra eksempelvis det spanske og det italienske køkken for at samle det bedste fra Europas gastronomiske hovedstader. Vores vinkort er også billedet på et klassisk udvalg med velkendte klassikere som stammer fra områder, der leverer nogle af de bedste europæiske vine, så som Piemonte, Bourgogne, Toscana og Loire – blandt andre.

To restauranter i København

Vores moderne tilgang til vores restauranter kan mærkes, når man besøger begge vores Retour bistro’er, da vi har indrettet os efter de lokaler vi bor i. Dermed adskiller Retour i indre København sig fra Vesterbro ved at være en del mindre og have en mere intim stemning, hvor duften fra køkkenet lettere spredes til gæsterne og skaber forventning og appetit.  

På Vesterbro har vi plads til selskaber og større grupper og den ekstra rummelighed giver os plads til et udvidet menukort og flere vine på vinkortet, end vi har mulighed for på Ny Østergade. Her er der i højere grad også mulighed for at nye drinks fra baren enten før eller efter maden sammen med resten af selskabet.

Book bord på én af vores restauranter eller hør mere om vores selskabslokaler på Vesterbro, Retour Downstairs.